Outplacement

Geconfronteerd raken met ontslag of het bericht binnenkort ontslagen te worden veroorzaakt natuurlijk paniek. Hoe moet het verder met uw leven en carrière?Het kan zijn dat u ziek was en simpelweg niet instaat bent opnieuw aan de slag te gaan op uw oude werk. Maar u wilt wel snel weer aan de slag bij uw huidige werkgever met aangepaste werkzaamheden of als dat niet kan, een andere job. Outplacement in Nederland voor u wordt op maat aangeboden in Tegelen en Eindhoven door de énige échte Ambaum Arbeids Analyse – Betervenlo B.V. Met onze filosofie, dat ‘’De mens een mens moet zijn’’ door E.H.J. Ambaum – Peters, voor ogen leveren wij onze diensten. Deze hebben wij intussen aan bedrijven, gemeenten, UWV, verzekeraars en particulieren geleverd, en ook voor u komt het zeker goed. Bij ons staan de mens en het welzijn centraal omdat wij willen dat een ieder rap weer aan het werk gaat. Outplacement voordelig voor de werkgever, ten aanzien van de winsten, én de werknemer die prettiger werkt in een goede werksfeer.

Een op maat gesneden outplacementbureau

Diensten welke wij als outplacementbureau leveren met betrekking tot outplacement worden ingezet bij een:

  • Arbeidsconflict;
  • reorganisatie;
  • carrière uitdagingen.

Is er verschil van mening ontstaan tussen u als werknemer en uw werkgever? Bent u ziek geweest en kunt u het oude werk niet meer aan? In een ander geval zijn de werkomstandigheden door reorganisatie niet naar behoren. Het is van het hoogste belang, in alle gevallen, dat de werksfeer binnen elk bedrijf de basis vormt voor een goed verzuimbeleid. Aandacht hebben voor de klachten van uw werknemers is dan ook onze persoonlijke missie. Voor u als werkgever valt aardig wat munt hieruit te slaan als we letten op de volgende uitspraak: “Een tevreden werknemer heeft hart voor de zaak”. Ons outplacementbureau levert nauwkeurig afgestemd werk voor outplacement, door steevast de persoon en zijn of haar welzijn centraal te stellen. Snelheid en efficiëntie zijn tevens belangrijke factoren bij outplacement en wij streven continu ernaar om uitermate te voldoen aan de wensen van onze klanten. En natuurlijk niet te vergeten, doeltreffend te werk te gaan.

Een snel en compleet outplacementbureau

Het gaat er altijd om, en dat geldt ook bij outplacement, mensen snel weer aan een werk te krijgen. Hetzij bij dezelfde werkgever met verbeterde werkomstandigheden door bemiddeling van ons. Of opnieuw starten bij een andere werkgever na wat trainingen bij ons gevolgd te hebben. Outplacement verlenen op deze manier betekent dat professioneel personeel noodzakelijk is binnen een aantal disciplines. Deze professionals versnellen het resultaat van de analyse van het probleem en dragen daarmee ook met de meeste spoed een gepaste oplossing aan. Het beste outplacementbureau met een HBO opgeleide psychologe, Hobeon gecertificeerde verzuimconsulenten, een gecertificeerd register-arbeidsdeskundige, een bedrijfsarts, een mediator en een budgetcoach. Verder nog meerdere psychologen en verpleegkundigen. Het zijn professionals want zij hebben een HOBEON certificaat en werken volgens het UWV inkoopkader. De registertherapeuten werken met een RGNB certificaat en onze arbeidsdeskundige is een gecertificeerd registerarbeidsdeskundige. Wij hebben een blik op werk keurmerk als ook een ECABO erkenning. Een ECABO erkenning betekent jaarlijkse bijgescholing ten aanzien van de nieuwe standaarden. Kortom het volledig team voor gegarandeerd succesvolle outplacement en wel direct!

Betrouwbare outplacement? Bureau Betervenlo B.V.!

Is bureau Betervenlo betrouwbaar voor outplacement? Bureau Betervenlo B.V. wordt ten eerste jaarlijks onderworpen aan een inspectie voor wat betreft resultaat en klanttevredenheid. En we geven gelijk ook aan dat wij ten aanzien hiervan goed zitten. Onze scores liggen qua percentage boven het gemiddelde en deze scores worden aan ons gegeven voor onze uitstroom naar arbeid en de klanttevredenheid. En voor het geval zaken niet naar wens verlopen, hebben wij hiervoor een klachtenprocedure. Verder zijn wij ingeschreven bij het CBP. Tevens hebben wij voor outplacement, hechte samenwerkingen met tal van bedrijven in het gebied. Dat geeft dus aan dat wij een betrouwbare teamgenoot zijn en dat men aan ons de voorkeur geeft.

Voor goede outplacement? Burea Betervenlo B.V.

Onze outplacement diensten worden secuur ingezet voor werklozen of zij die bedreigd worden met het fenomeen werkloosheid. Het proces vangt altijd aan met een gratis kennismakingsgesprek met het bedrijf en de werknemer ten aanzien van opties. Verloopt het naar wens dan stellen wij een Plan van Aanpak op. Gaat het om een conflict of herstructurering? Is de carrière van de medewerker statisch? Voor outplacement is het onmisbaar dat het onophoudelijk nauwkeurig uitgevoerd moet worden omdat er tijd, geld en middelen ermee gemoeid gaan. Voor elke persoonlijke situatie hebben wij een gepaste training ontwikkeld. Op onze website vindt u alle informatie.

 

Heb je vragen of kunnen wij jou helpen?

Neem contact op met Betervenlo