OPENING BOVENVERDIEPING OP 25 OKTOBER

per 1 september openden wij de deuren van onze nieuwe boven verdieping. Wij willen dit moment niet onopgemerkt voorbij laten gaan en nodigen u van harte uit voor de officiële opening op woensdag 25 oktober a.s. aan de Grotestraat 63/63 a te Tegelen. Ambaum Arbeids Analyse / Betervenlo BV heeft alles in huis voor werkgever en werknemer en is vanaf 2010 actief op het gebied van arbo, re-integratie en job coaching. 
 
Sinds september 2017 zijn wij uitgebreid met een aantal diensten waarmee wij u graag kennis willen laten maken. Zo hebben we nu ook onder andere in huis:
  • Bedrijfsmaatschappelijk werker; 
  • Veiligheidsadviseur (RI&E);
  • Arbeidsmakelaar (werving en selectie en uitzenden).
  • A4works cooperatie voor 45 plusser
  • Praktijk Vlinder
Mede dankzij deze nieuwe diensten kunnen wij onze klanten ook in de toekomst blijven ondersteunen met specialistische kennis. Na de officiële opening om 16.30 uur is er een uitgebreide borrel inclusief hapjes. 
 
Uiteraard is er ook voldoende gelegenheid om rond te lopen en ons kantoor te bewonderen. Onze medewerkers leiden u graag rond en geven uitleg over de verschillende diensten.
 
Programma 25 oktober
 
Er is een vrije inloop (aanmelding voor seminar* is wenselijk)
 
16:00 uur – Ontvangst
16.30 uur – Officiële opening
16.45 uur – Borrel & bezichtiging
17.00 uur – Privacy regelgeving nieuwe wetgeving *seminar
18.00 uur – Risico en Inventarisatie en Evaluatie *seminar
20:00 uur Afsluiting
 
Aanmelden
Om een inschatting te maken van het aantal gasten, vragen we u om vóór 18 oktober a.s. een e-mail te sturen naar info@betervenlo.nl en aan te geven of u bij de opening aanwezig bent.
Wij hopen u graag op deze opening te verwelkomen.
 
Graag tot 25 oktober!
 
Met vriendelijke groet,
Team Betervenlo