Krapte op de arbeidsmarkt?

Je leest en hoort er genoeg over: krapte op de arbeidsmarkt. Zat je twee jaar geleden verlegen om een loodgieter? Je plaatste een vacature en nam de beste aan. Nu is de markt omgedraaid. Het is moeilijk om aan goede, gespecialiseerde en ervaren mensen te komen. Hoe pak je dat aan?

Denken in mogelijkheden
Binnen Beterlimburg zijn wij altijd op zoek naar goede mensen. We laten ons niet leiden door wat iemand is of doet, maar we kijken juist naar wat hij of zij wil zijn of worden. Wij zoeken mensen met de juiste competenties en kijken naar de aanwezige potentie. 

Er is nog steeds een grote groep werkzoekenden die langs de kant staat. Daar zitten goede arbeidskrachten bij die (nog) niet de juiste opleiding of ervaring hebben, maar genoeg potentie om snel aan de slag te gaan.

Daarom werken we intensief samen met onze landelijke partner Arbeidsmakelaars.

Hoe pak je het aan?
Wij hebben inmiddels ruime ervaring opgedaan in het vinden van de juiste persoon bij de juiste job. Om tot de juiste match te komen helpen wij zowel de werkgever als de werkzoekende. Dit doen we o.a. door het inzetten van werkervaringsplekken, opleidingen en/of subsidies.

Wij gaan altijd voor een succes situatie, met als resultaat een werkgever die de continuïteit van zijn bedrijf kan waarborgen samen met gemotiveerde medewerker(s) en een werkzoekende die weer deel uitmaakt van de arbeidsmarkt en op die manier weer volwaardig kan meedoen in de huidige maatschappij.

Ben u als werkgever op zoek naar goede medewerkers en wilt u meer weten over onze aanpak? 

Neem gerust contact met ons op. 077 7504517 – 077 7504519