De beste Jobcoach voor Jobcoaching in Venlo

Nieuwe inzichten in het bedrijf waar u al een hele tijd werkzaam bent, maakt dat u binnen niet al te lange tijd niet meer nodig zal zijn in deze organisatie. Dat is erg vervelend want u moet nu op zoek naar een nieuwe baan. Gelukkig is er Ambaum Arbeids Analyse – Betervenlo B.V., met vestigingen in Tegelen en Eindhoven, dat zich bezighoudt met het weer snel aan het werk krijgen van de werklozen middels jobcoaching. Eén van de vele diensten die wij, Ambaum Arbeids Analyse Betervenlo B.V., leveren om mensen snel weer aan een baan te helpen en daarmee het persoonlijk welzijn te stimuleren. Dit krijgen wij gedaan middels jobcoaching geconcentreerd op het bekrachtigen van het persoonlijk welzijn.

 

De beste jobcoach in Venlo

Het is ons primair doel om werkzoekenden snel weer aan het werk te krijgen. Vandaar dat E.H.J. Ambaum – Peters ook zegt dat ‘’De mens een mens moet zijn’’. Vanuit dit oogpunt leveren wij jobcoaching diensten. Wij hebben deze diensten al mogen leveren voor:

  • Bedrijven;
  • Gemeenten;
  • UWV;
  • Verzekeraars.

Mensen opnieuw aan het werk krijgen op een andere job? Coaching is hierbij vaak noodzakelijk. Voor deze coaching bestaat ons team uit een HBO opgeleide psychologe, Hobeon gecertificeerde verzuimconsulenten, een gecertificeerd register-arbeidsdeskundige, een bedrijfsarts, een mediator en een budgetcoach. Onze procedure verloopt via één aanspreekpunt zodat de afspraken consistent openlijk, zuiver en overzichtelijk zijn voor alle betrokkenen. Snelheid en efficiëntie zijn onze speerpunten. Met ons Blik op Werk keurmerk en een inkoopkader dat uitgevoerd wordt aan de hand van de UWV voorwaarden is de betrouwbaarheid van onze jobcoaching professioneel te noemen. Hetzelfde geldt voor onze kwaliteit omdat wij een HOBEON gecertificeerd en erkend ECABO bedrijf zijn. Laatstgenoemd geeft aan dat jaarlijks onze medewerkers worden getraind voor wat betreft de hedendaagse standaarden. Snel een nieuwe job? Coaching Ambaum Arbeids Analyse Betervenlo B.V. levert op!

 

Jobcoaching door Betervenlo biedt uitkomst

Met onze jobcoaching willen wij vooral het persoonlijk welzijn van de mens intensiveren. Hiervoor bieden wij uiteenlopende trainingen, mediation en persoonlijke begeleiding. Op die manier wordt u direct en gericht ingewerkt voor een andere werkgever. Ambaum verzorgt deze trainingen klassikaal, maar biedt trainingen ook op individueel niveau aan. Dit hangt natuurlijk af van wat onze cliënten nodig hebben, want wij mensen verschillen van elkaar. Tenslotte hebben wij ook deskundigen in dienst om op een gepaste wijze begeleiding te bieden tijdens de nieuwe baan. Wij gaan altijd na met de werkgever welke opleidingen wellicht verzorgd dienen te worden. Jobcoaching volledig en op zijn best geboden. Is uw interesse gewekt dan bent u in de gelegenheid kosteloos kennis met ons bedrijf te maken. Vraag naar de opties of vul ons contactformulier in.

Heb je vragen of kunnen wij jou helpen?

Neem contact op met Betervenlo