Gezocht: enthousiaste aanvulling voor ons team

Graag willen wij uw gewaardeerde hulp en advies vragen bij het volgende: Beterlimburg is op zoek naar een revalidatie- of bedrijfsarts en regiehouder op medisch gebied. Beterlimburg is een mensgerichte organisatie die vrijwel alle disciplines voor een gezond HR-beleid integraal aanbiedt.

 De functie en samenwerking biedt echter nog meer mogelijkheden, ook voor wat betreft multidisciplinaire trajecten. Momenteel zijn we namelijk tevens bezig om een concept op te zetten dat zal fungeren als “paraplu” waaronder een breed scala van samenwerkingspartners zal bijdragen aan de aandachtsgebieden mens, werk en organisatie.

Een van de disciplines binnen HR is de (verplichte) ARBO-zorg. Beterlimburg biedt ook op dat gebied toegevoegde waarde. Omdat we dit graag goed willen blijven doen, zijn we op zoek naar aanvulling op ons team. Daarom zijn we op zoek naar een geregistreerd en gedreven bedrijfsarts. Samen met collega’s draagt de bedrijfsarts zorg voor de integrale analyse en advisering aan onze opdrachtgevers binnen zijn/haar specialisme.

 Uitvoering van rechtstreekse Poortwachter- en andere ARBO-activiteiten behoort tevens tot de mogelijkheden, waarbij onze nieuwe collega zelfstandig werkzaam is en een op afroep beschikbare, deskundig adviseur is.

 Bent of kent u iemand die interesse heeft in een dergelijke samenwerking? Neem dan snel contact op met Wim Ambaum, directeur van Beterlimburg via 06-15451806.