Onze arbodienst, perfect voor werkgever én werknemer!

 

Niets is prettiger voor u als werkgever dan wanneer u het maximale rendement uit uw werknemers haalt. Uw bedrijf heeft er volledig baat bij wanneer een hoge arbeidsproductiviteit wordt behaald.

Daartegenover staat dat volgens de wet uw werknemers het ook naar hun zin hebben en dus naar tevredenheid presteren voor uw onderneming. Uw werknemers hebben het naar hun zin binnen uw bedrijf, omdat de arbeidsomstandigheden, oftewel Arbo volgens wet- en regelgeving in orde zijn. Is de Arbo binnen uw organisatie niet correct volgens de wet dan is de kans groot op onwenselijke situaties tussen u als werkgever aan de ene kant en uw werknemers aan de andere kant. Voor de werknemers kan dit leiden tot het ergste waarbij ontslag het uiteindelijke wordt. En dat is hetgeen waar wij, Ambaum Arbeids Analyse – Betervenlo B.V., gedreven in zijn. Wij staan klaar voor zowel werkgever als werknemer. Betervenlo is gevestigd in Tegelen en Eindhoven.

Specialist in de arbodienst

Wij bieden een scala aan diensten met betrekking tot situaties voor de werkgever en werknemer. Het oplossen van problemen omtrent de arbeidsomstandigheden, onze arbodienst, maakt hier ook onderdeel van. Hebben wij het over de Arbo binnen uw organisatie dan dient u te denken aan:

 

  • de veiligheid van uw personeel;

  • de gezondheid van uw personeel;

  • het welzijn van uw personeel;

  • het milieu.

 

Bovengenoemde 4 punten worden ook wel afgekort met VGWM en heeft dus te maken met de omstandigheden waarbinnen uw medewerkers arbeid moeten leveren binnen uw bedrijf. Onze motivatie voor ons werk wordt gesterkt doordat een goede werksfeer binnen het bedrijf de basis vormt voor een gedegen strategie wat betreft verzuim. Wij vinden een luisterend oor belangrijk , echte aandacht hebben voor uw personeel om en in te spelen op het verbeteren van hun welzijn, is een tak binnen de Arbo. Het bevorderen van onder andere het welzijn brengt alleen maar voordelen met zich mee voor u als werkgever, want: “Een tevreden werknemer heeft hart voor de zaak”. Zodoende bent u verzekerd van gemotiveerd personeel. Als u wilt weten is hoe wij te werk gaan en wat maakt dat wij de aangewezen professional zijn met betrekking tot Arbo?

 

Afgemeten Arbo dienst

 

Wij leveren maatwerk naar aanleiding van onze visie gebaseerd op het feit dat ‘’De mens een mens moet zijn’’ volgens E.H.J. Ambaum – Peters.
Onze doelgroep wordt gevormd door bedrijven, gemeenten, UWV, verzekeraars en particulieren. Diverse grote bedrijven hebben ons inmiddels aangetrokken voor het leveren van de Arbo dienst. Dit omdat wij een eerlijke frisse kijk hebben op situaties betreffende Arbo. Verder vinden wij het noodzakelijk om zo snel mogelijk een oplossing te bieden omdat wij van mening zijn dat mensen zo snel mogelijk moeten teruggaan naar het werk. Onze oplossing bestaat onder meer uit het aanpassen van de werkomstandigheden en daarmee het niveau van persoonlijk welzijn verhogen van de werknemer.
Een ander aspect is het verzorgen van opleidingen met betrekking tot persoonlijk welzijn. In conflictgevallen (als het niet botert tussen de werkgever en werknemer) treden wij op als mediator om beweging in de zaak te krijgen. Wij beschikken over de nodige bekwaamheid in de vorm van een HBO opgeleide psychologen, Hobeon gecertificeerde verzuimconsulenten, een gecertificeerd register-arbeidsdeskundige, twee bedrijfsartsen, een mediator en een budgetcoach. Arbo dienst met precisie uitgevoerd!

 

Sterk in het leveren van arbodiensten

 

Waarom moet u kiezen voor arbodiensten van Ambaum Arbeids Analyse – Betervenlo B.V.? Drie belangrijke pijlers zijn de basis van ons systeem.
Allereerst hebben wij één korte strakke communicatielijn zodat de communicatie eerlijk, glashelder en duidelijk is voor iedereen.
Ten tweede zorgt de diversiteit aan deskundigen ervoor dat wij een snelle diagnose vaststellen voor problemen aangaande Arbo. Hiermee wordt snel een gepaste oplossing aangedragen.
Op de derde plaats hebben wij een goede betrouwbaarheid. Wij hebben een jaarlijkse score van boven het gemiddelde qua uitstroom naar arbeid en klanttevredenheid. Verder hebben wij een klachtenprocedure en zijn we aangesloten bij het CBP. Wij hebben ook een Blik op Werk keurmerk en zijn wij een ECABO erkend leerbedrijf. Onze medewerkers worden dus jaarlijks geschoold zodat zij altijd op de hoogte zijn van de late ontwikkelingen . Bij ons zijn registertherapeuten in dienst met een RGNB certificering evenals een gecertificeerd registerarbeidsdeskundige is. Ambaum Arbeids Analyse – Betervenlo B.V., gecertificeerd Arbo expert!

 

Heeft u vragen of kunnen wij jou helpen?