Het ene moment bent u een gezond een hardwerkende werknemer, het andere moment bent u uitgeschakeld vanwege langdurige ziekte. Dit kan iedereen overkomen. U kunt uw oude werk niet meer doen vanwege een beperking of beperkingen. Zelfs met aanpassingen op uw vorige werk lukt het niet om de werkzaamheden goed uit te oefenen. Ambaum Arbeids Analyse – Betervenlo B.V. helpt u in dit geval. Het 2e spoor traject wordt voor u ingezet namelijk de Wet Verbetering Poortwachter. De deskundigen van Betervenlo zijn gespecialiseerd om u snel weer aan het werk te krijgen bij een nieuwe, passende werkgever. Door verplichtingen van de Wet Verbetering Poortwachter moeten de zieke werknemer én de werkgever dit samen verwezenlijken.

 

Spoor 2? Traject gegarandeerd succesvol!

 

Ambaum Arbeids Analyse – Betervenlo B.V. heeft de kennis in huis voor het uitvoeren van het spoor 2 traject. Wij werken vanuit een filosofie waarbij ‘’De mens een mens moet zijn’’. De mens en het welzijn van de mens staan bij ons centraal. Wij helpen u met het 2e spoor traject:

 

  • Wij willen u goed leren kennen, alsmede uw werkgever;
  • Wij begeleiden een arbeidsdeskundig onderzoek;
  • Wij checken u op uw functionele opties.

 

Wij stellen een FML op en aan de hand van het arbeidsdeskundige onderzoek wordt hierna snel, efficiënt en doelgericht gezocht naar een baan die precies past bij u als werknemer. Het Spoor 2 traject is maatwerk, want iedereen is anders. Ambaum Arbeids Analyse – Betervenlo B.V. levert uitsluitend maatwerk. Ons maatwerk is voor de werknemer en de werkgever. Werknemers met een beperking zijn prima naar loondienst te bemiddelen door middel van het aanpassen van de werkomstandigheden. Daarom wordt als 1ste het persoonlijk welzijn verbeterd en wordt de zieke werknemer in staat gesteld weer met plezier te werk en.

Effectieve opties tijdens het Tweede Spoor Traject

 

Er zijn een aantal mogelijkheden waarmee wij aan de slag gaan tijdens het tweede spoor traject. Eén voorbeeld is dat er wekelijks trainingen over het solliciteren per groep of individueel verzorgd worden. Deze training duurt ongeveer 3 tot 4 maanden met aan het eind een examen. Een ander voorbeeld van het tweede spoor traject is onze support bij jobhunting. Wij verzorgen ook individuele trainingen gericht op acceptatie of rouwverwerking. Wij brengen uw bestaande situatie in kaart en kijken welke beroepskeuzes de beste voor u zijn. Tenslotte verlenen wij ook onze hulp door te bemiddelen bij stage of vrijwilligerswerk. Betervenlo B.V. komt in actie voor elke werknemer!

Kunnen we u helpen?

Neem vrijblijvend contact met ons op!